Secretul succesului la Bayern/Toni:"Ribery, Klose si cu mine formam un trio de vis!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 26 Noiembrie 2008, 09:30
Secretul succesului la Bayern/Toni:"Ribery, Klose si cu mine formam un trio de vis!"

Italianul Luca Toni se declara fericit dupa ce in meciul cu Steaua a inscris primul sau gol in Liga Campionilor.

"Ribery, Klose si cu mine formam un trio de vis. Ne intelegem foarte bine pe teren. Acesta este secretul lui Bayern. Totul merge bine, grupul la fel", a spus Toni, care a marcat impotriva Stelei primul sau gol in Liga Campionilor.

Atacantul Miroslav Klose a afirmat ca in meciul cu Steaua cheia a fost jocul ofensiv. "Suntem intr-un moment foarte bun, ne-a revenit prospetimea si echipa joaca foarte bine", a comentat el.

Mijlocasul Bastian Schweinsteiger a subliniat ca Bayern a fost superioara si a meritat victoria. "Am facut un joc bun si am obtinut un 3-0 clar. Puteam sa ne facem viata mai usoara daca marcam din ocaziile avute in primele 20 de minute. Suntem pe drumul cel bun", a spus jucatorul echipei Bayern.

Presedintele Franz Beckenbauer este multumit ca Bayern a aratat o alta fata si s-a concentrate timp de 90 de minute. "Mana lui Klinsmann se vede usor, usor. Singurul lucru de care ne putem plange este ca nu am marcat de mai multe ori, conform cu numarul ocaziilor avute", a comentat Beckenbauer.

Managerul Uli Hoeness a afirmat ca toata lumea este satisfacuta de joc si rezultat. "Echipa e in crestere, au revenit ritmul ridicat si increderea. Am vazut goluri frumoase", a spus el.

Iohannis: ”Să nu aibă cineva impresia că dacă a venit primăvara s-a terminat pandemia”
BRAT
Modifică setările cookies