Reghe aplica tactica ceruta de Becali! Patronul ii cere sa invete de la Mourinho! Ce schimbari pregateste antrenorul Stelei cu Chelsea:

Autor: Sport.ro
Marti 01 Octombrie 2013, 09:09
Reghe aplica tactica ceruta de Becali! Patronul ii cere sa invete de la Mourinho! Ce schimbari pregateste antrenorul Stelei cu Chelsea:

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

Steaua a fost eliminata de Chelsea dupa 1-0 la Bucuresti si 1-3 pe Stamford Bridge. Gigi Becali l-a certat pe Reghe dupa meci pentru ca nu a inchis jocul la Londra pentru a putea profita de rezultatul din tur. Acum Reghe ii indeplineste dorinta patronului si anunta o tactica defensiva pe national arena.

"Steaua va aborda cu totul altfel meciul cu Chelsea decat pe cel cu Schalke. Vom inchide mijlocul terenului, sa blocam jucatorii lor de baza si sa lasam spatii putine pentru blocul lor ofensiv, extrem de bun.

Nici nu conteaza cu cine vor incepe. Mie imi plac si jucatorii lor de pe banca, iar Jose e cel mai bun antrenor din lume, un tehnician care mizeaza pe puterea grupului", a declarat Laurentiu Reghecampf la conferinta.

 

BECALI, DUPA MECIUL CU CHELSEA: "REGHE SA INVETE DE LA MOURINHO!"
"Reghecampf e valoros, dar e tanar. Invata din practica! Trebuia sa se apere, nu sa iasa la atac! Daca e orgolios, n-o sa invete. Trebuia sa faca la fel ca Mourinho in 2010, cand Inter s-a aparat cu toata echipa la Barcelona. Normal ca am cazut in repriza a doua, dupa ce in prima repriza am alergat atat. Trebuia doar sa ne aparam. Totusi, pentru mine, ce a fost in Europa League a fost doar o pregatire pentru Liga Campionilor, asa ca nu sunt suparat c-am fost eliminati", a declarat Becali.

Antrenorul Stelei are insa o problema mare de tot inainte de meci. Unul dintre oameni extrem de importanti, Pintilii, a iesit de la antrenamentul oficial si e incert pentru partida. Filip ar putea fi aparitia surpriza din echipa de start a Stelei. Filip a fost titular si la returul cu Ajax, cand Bourceanu a fost suspendat.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Legea europeană care va elimina dublul standard: ”Un brand, acelaşi produs”
BRAT