Galata PLEACA cu doi jucatori din Romania! Vizita SURPRIZA in cantonamentul turcilor de la Cluj! Pe cine vor sa cumpere:

Autor: Sport.ro
Miercuri 07 Noiembrie 2012, 20:52

	Galata PLEACA cu doi jucatori din Romania! Vizita SURPRIZA in cantonamentul turcilor de la Cluj! Pe cine vor sa cumpere:

Fatih Terim vrea sa reconstruiasca Galata si cu doi jucatori romani, la fel cum a facut-o la finalul anilor '90, cand a scris istorie cu Hagi si Popescu.

Astazi, Gica Hagi si agentul Becali au mers in cantonamentul turcilor sa isi vada prietenul vechi, pe Fatih Terim, cel care a venit hotarat sa isi ia revansa in fata lui Andone.

Dar acesta a fost si un prilej de afaceri pentru cele doua parti. Galata il urmareste de luni bune pe tanarul Gabriel Iancu de la echipa lui Hagi. Atacantul de 19 ani e golgheterul Viitorului si poarta numarul 10, la fel ca idolul sau.


Mai mult, agentul Becali e gata sa-l dea si pe Alexe in Turcia. Dinamovistul are 6 goluri in campionat iar echipa din Stefan cel Mare sta rau cu banii. Un transfer de cateva milioane de euro i-ar ajuta pe actionari sa revina pe linia de plutire si sa le plateasca salariile jucatorilor.

LIVE UPDATE. Situaţia cazurilor de coronavirus din România, duminică 29 martie. 308 cazuri noi
BRAT