Mircea Lucescu sahtior Grupe

Cum poate incheia Lucescu cel mai greu an al carierei: 113 curse aeriene, o calificare in primavara si vanzari de aproape 100 mil €

Sahtior are prima sansa pentru calificarea in primavara europeana // Wolfsburg - Manchester United este in direct la Sport.ro, ora 21:45

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Decembrie 2015, 08:57
Data actualizarii: Marti 08 Decembrie 2015, 09:24

Sahtior joaca in aceasta seara, in deplasare, cu PSG, si are prima sansa de calificare in primavara Europa League in lupta cu Malmo.

Sahtior si Malmo sunt la egalitate de puncte, dar echipa lui Mircea Lucescu este avantajata de rezultatele directe. In cazul in care suedezii pierd pe Bernabeu in fata Realului, Sahtior incheie grupa pe locul 3 indiferent de rezultatul din meciul cu PSG.

Pentru Mircea Lucescu, acesta va fi meciul care va incheia, probabil, cel mai greu an al carierei de antrenor. Din cauza conflictelor din Ucraina, Sahtior a fost nevoita sa faca nu mai putin de 113 zboruri cu avionul, de la inceputul anului si pana acum, scrie adevarul.ro.

Insa in ciuda tuturor obstacolelor, Sahtior continua sa domine fotbalul din Ucraina, iar profitul de pe urma transferurilor e mai consistent ca niciodata.

Sahtior a vandut in vara trei jucatori pe 50 de milioane de euro (Douglas Costa, Luiz Adriano si Fernando), iar incasarile pe 2015 s-ar putea apropia de 100 de milioane de euro daca predictia lui Mircea Lucescu se adevereste.

"Alex Teixeira costa 40 de milioane in acest moment!", a spus Lucescu atunci cand a fost intrebat despre posibilitatea ca brazilianul de 25 de ani sa ajunga in fotbalul mare din vest in aceasta iarna. Teixeira, cel mai bun marcator al Europei in acest sezon, este dorit de Jose Mourinho la Chelsea.

Modifică setările cookies