Grupe

"Au fost foarte multe auturi date invers!" :) Explicatia lui Mircea Lucescu pentru ultimul loc in grupa cu Sahtior:

Sahtior Donetk a pierdut meciul din deplasare cu Zenit, scor 0-1. Echipa lui Mircea Lucescu este pe ultimul loc in grupa G

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Noiembrie 2011, 22:39
Data actualizarii: Marti 01 Noiembrie 2011, 22:44

Mircea Lucescu a recunoscut suprematia rusilor, dar nu s-a putut abtine sa nu faca si o remarca legata de arbitraj.

"Zenit a meritat victoria, si-a dorit mai mult, iar in prima repriza a facut un joc foarte bun. Noi am fost intimidati. Am comis foarte multe erori si le-am permis gazdelor sa ajunga usor in fata portii."

"Si in jocul de atac am pierdut foarte usor mingiile. In repriza a doua am fost alta echipa, fara sa avem situatii foarte clare de gol. Jucatorii care au lipsit s-au resimtit in jocul echipei, mai mult prin personalitatea lor, decat prin joc, pentru ca probabil nici ei nu ar fi facut mai multe in fata lui Zenit."

"Despre arbitru nu vreau sa vorbesc prea mult. A dat gazdelor cele 5 procente. Au fost foarte multe auturi date invers. In final s-a vazut ca au incercat sa ne opreasca. Sub presiunea publicului, au fost cateva decizii impotriva noastra. Au fost si cam multe cartonase acordate, pentru ambele echipe"

Se pare ca in prima repriza nu am reusit sa inchidem foarte bine la mijlocul terenului. Pressingul lui Zenit a fost foarte mare si i-a speriat pe jucatori. La jocul aerian ne-au dominat foarte tare. E greu sa joci in fata unor jucatori asa de inalti. Pe viitor, vom fi si noi mai atenti la selectia jucatorilor", a declarat Mircea Lucescu la conferinta de presa.

Dupa patru etape, Sahtior se afla pe ultimul loc intr-o grupa din care mai fac parte Zenit, APOEL si FC Porto.

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies