Anuntul RAZBOINIC facut de Reghe in Germania: "Daca se intampla asta, castigam sigur!" Cum i-a ajutat Marica pe stelisti:

Autor: Sport.ro
Miercuri 18 Septembrie 2013, 07:19

	Anuntul RAZBOINIC facut de Reghe in Germania: "Daca se intampla asta, castigam sigur!" Cum i-a ajutat Marica pe stelisti:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

 

Marica l-a avertizat pe Reghecampf ca Schalke o va trata de sus pe Steaua iar antrenorul Stelei i-a anuntat pe nemti ca Steaua va profita din plin daca se va intampla asta. Anul trecut, Steaua a debutat in grupele Europa League cu Stuttgart si a facut 2-2 in Germania dupa ce a condus pana aproape de final.

"Stim foarte bine ce ne asteapta miine seara. Va fi un meci dificil, un meci pe care ne dorim sa-l cistigam. Cred ca avem, in momentul de fata, o echipa puternica, una care poate cistiga miine impotriva lui Schalke. Daca Schalke ne va trata de sus, asa cum spune Marica, atunci nemtii vor avea de suferit. Pe noi ne intereseaza sa cistigam. Intilnim o echipa mai puternica decit Stuttgart, echipa in fata careia am debutat sezonul trecut in Europa League.

Fiecare punct e important pentru noi si un egal ar fi foarte bun pentru noi. Stim ce potential are Schalke, dar pe noi ne intereseaza ce facem noi pe teren. Va spun raspicat: Am venit sa cistigam! Vrem sa ne calificam in primavara Ligii Campionilor. Sint 100% ca putem bate miine. Asa cum am spus-o cu Chelsea sau cu Ajax, asa o spun si acum. Nu vad de ce nu am putea invinge", a spus Laurentiu Reghecampf la conferinta de presa de la Gelsenkirchen.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT