Romania isi depune candidatura pentru organizarea CE de gimnastica din 2017 in noua sala polivalenta de langa National Arena

Autor: Sport.ro
Marti 25 Martie 2014, 13:14

	Romania isi depune candidatura pentru organizarea CE de gimnastica din 2017 in noua sala polivalenta de langa National Arena

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, miercuri 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

Federatia Romana de Gimnastica isi va depune in luna octombrie candidatura pentru organizarea Campionatului European din 2017, a anuntat astazi, intr-o conferinta de presa, Dan Pazara, directorul de comunicare al compania OMV Petrom.

Competitia este programata sa se desfasoare in noua Sala Polivalenta, ce urmeaza sa fie construita in Complexul Sportiv National Lia Manoliu din Bucuresti.

Pe de alta parte, compania OMV Petrom a anuntat, marti, semnarea un parteneriat public privat cu Federatia Romana de Gimnastica in valoare de 2,5 milioane de euro, banii urmand sa fie folositi de lotul de gimnastica dar si pentru demararea unui program de selectie a sportivilor.

OMV Petrom a mai semnat un parteneriat si cu Federatia de Schi si Biatlon in valoare de 2,5 milioane de euro pentru urmatorii patru ani. Banii sunt destinati lotului de sarituri cu schiurile.

La eveniment participa, printre altii, ministrul Tineretului si Sportului Gabriela Szabo, antrenorii Octavian Bellu si Mariana Bitang, precum si fostele gimnaste Sandra Izbasa, Gina Gogean, Lavinia Milosovici, Simona Amanar, Monica Rosu si Andreea Raducan.

Sursa: Mediafax

SUA au aprobat vaccinul anti-Covid-19 al celor de la Pfizer/BioNTech pentru adolescenți
BRAT
Modifică setările cookies