Medaliata la Europene, gimnasta Diana Bulimar a trecut si de proba BAC-ului! Eminescu i-a dat emotii, la Geografie e experta :)

Campioana la gimnastica si medaliata la Europenele de la Sofia, Diana Bulimar a trecut si de Bacalaureat, unde a fost chiar si peste Mihai Eminescu...elevul.

A fost mai greu decat la Jocurile Olimpice, spune Bulimar, care e insa experta la Geografie.

Diana Bulimar a mers la concursuri cu caietele in bagaje ca sa invete pentru BAC. Cea mai mare nota a luat-o la Geografie - 8.85

"Mi-a picat Franta, sa spun mai multe lucruri. Am stiut o gramada de orase. Stiam mai ales orasele care nu erau chiar cunoscute, pentru ca am fost acolo la competitii", a spus tanara gimnasta.

Campioana din gimnastica va face facultatea la Timisoara. La BAC a fost peste Mihai Eminescu, un baiat din Vrancea care a promovat la mustata, cu nota 6.01. La romana, Eminescu i-a dat batai de cap Dianei.

"Nu invatasem chiar atat de bine Eminescu, nu la fel ca celelalte nuvele si romane. Cand mi-a venit subiectul in fata, m-am cam blocat, dar apoi mi-am dat seama ca stiam raspunsurile", a mai spus aceasta.

Citeste si:Diana Bulimar
VIDEO PROTVPLUS.RO

Barna: Trebuie un parteneriat cu BOR în campania de vaccinare. Bănescu: "E bine să ne amintim că avem 18 culte religioase"
BRAT
Modifică setările cookies