Cristiano Ronaldo Jorge Mendes Manchester United Sporting Lisabona Campionate externe

Nici Bayern, nici Atletico, nici Chelsea! Clubul cu care agentul lui Cristiano Ronaldo a purtat discuții

Cristiano Ronaldo (37 de ani) i-a informat pe șefii celor de la Manchester United despre dorința sa de a pleca de pe Old Trafford.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Iulie 2022, 20:41
Data actualizarii: Vineri 29 Iulie 2022, 20:41

S-a vorbit despre echipe precum Chelsea sau Atletico Madrid, ultima variantă fiind negată chiar de acționarul echipei. Acum, presa internațională scrie că Jorge Mendes, agentul lui Ronaldo, a purtat discuții cu Sporting Lisabona, potrivit Eurosport.

Oricum, ar fi mai multe obstacole în calea transferului lui Ronaldo la clubul care l-a ”lansat” în fotbalul mare. Salariul mare al starului portughez ar reprezenta o reală problemă pentru Sporting Lisabona, care nu are posibilitățile financiare pe care le au cluburile mari din Europa.

Un real avantaj ar putea fi faptul că Sporting Lisabona va juca direct în grupele Champions League, după ce s-a clasat pe locul doi în sezonul precedent.

Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Manchester United

Dacă Manchester United nu a comunicat oficial natura discuţiilor cu starul portughez, The Telegraph scrie că Ronaldo a fost informat cu această ocazie de responsabilii clubului că face parte din planurile noului antrenor Erik ten Hag şi trebuie să-şi respecte contractul cu gruparea din Premier League.

În vârstă de 37 de ani, Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor (141 de goluri), competiţie la care nu va putea participa în sezonul viitor cu Manchester United, acesta fiind unul dintre motivele principale pentru care portughezul doreşte să plece de pe ”Old Trafford”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!