EXCLUSIV Verdict despre transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund: ”Prețul poate să fie mai mare”

Dennis Man Borussia Dortmund Parma Germania Dennis Man, atacantul de la Parma / Foto: Profimedia
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Aprilie 2024, 23:03
Data actualizarii: Miercuri 17 Aprilie 2024, 23:03

Borussia Dortmund ar fi gata să-l transfere pe Dennis Man (25 de ani).

Internaționalul român a spus că și-ar dori să rămână la Parma și din sezonul următor, având în vedere că echipa are șanse bune de promovare în Serie A, dar fosta câștigătoare a Cupei UEFA este aproape de a primi o ofertă tentată în schimbul internaționalului român.

Interesul Borussiei Dortmund pentru Dennis Man a fost, inițial, anunțat de presa din Italia, iar în spațiul public au apărut și detalii legate de oferta pe care germanii o pregătesc pentru român.

Ioan Andone: ”Man s-ar potrivi la Borussia Dortmund”

Gruparea de pe Signal Iduna Park e gata să ofere 14 milioane de euro pentru a-și asigura serviciile atacantului român. Ioan Andone a reacționat și spune că Dennis Man s-ar potrivi în echipa germanilor.

„Cred că s-ar potrivi. M-am uitat atent, chiar apăruse știrea cu el. Poate să joace și poate să joace bine, Borussia Dortmund e o echipă care se bate an de an la titlu. Prețul lui eu cred că poate să fie mai mare.

Sau să nu semneze înainte, să facă un Campionat European foarte bun și atunci pentru România ar fi foarte bine, pentru că și prețul ar fi mai mare. Toate cluburile așteaptă să vadă evoluția jucătorilor la EURO”, a spus Ioan Andone, în exclusivitate pentru PRO TV.

Evaluat la 6,5 milioane de euro de site-urile de specialitate, Dennis Man a avut evoluții impresionante în acest sezon pentru cei de la Parma, reușind să marcheze de 13 ori și să ofere șase pase decisive în 31 de partide, în toate competițiile.

Dacă s-ar transfera la Borussia Dortmund, Man ar fi al doilea român din istorie care evoluează pentru gruparea de pe Signal Iduna Park, după Marcel Răducanu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!