Usain Bolt da probe de joc la o finalista a Ligii Campionilor! Anunt incredibil al celui mai rapid om din lume in ultimul deceniu
Marti 09 Ianuarie 2018, 12:49

Usain Bolt da probe de joc la o finalista a Ligii Campionilor! Anunt incredibil al celui mai rapid om din lume in ultimul deceniu

Usain Bolt se pregateste sa dea probe de joc la Borussia Dortmund. Fostul atlet jamaican, acum in varsta de 31 de ani, se va pregati cu fosta campioana a Germaniei.

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Cel mai rapid om al planetei in ultimul deceniu si jumatate, Usain Bolt se pregateste sa intre pe terenul de fotbal. Ajuns la 31 de ani, acesta spune ca va da probe la Borussia Dortmund.

Visul lui Usain Bolt este sa joace pentru Manchester United. "Este clubul vietii mele", spune el.

Bolt a vorbit pentru cotidianul britanic Daily Express.

"Voi da niste probe in luna martie la Dortmund pentru a vedea ce pot face la fotbal. Trebuie sa ma antrenez si voi intra pe teren", a spus Bolt, care are un contract de sponsorizare cu Puma, acelasi sponsor pe care il are si Borussia Dortmund.

"Sunt tensionat, de obicei nu sunt asa. Dar aici e ceva diferit, este fotbal, e nevoie de timp pentru a ma adapta", a mai spus el.

"Una dintre marile mele dorinte este sa joc cu United. Daca Borussia imi va zice ca sunt indeajuns de bun, ma voi dedica complet si ma voi antrena foarte tare",
a conchis Bolt.Filmul accidentului în care 9 români au murit. Șoferul ar fi crezut că merge pe autostradă
BRAT