Usain Bolt da probe de joc la o finalista a Ligii Campionilor! Anunt incredibil al celui mai rapid om din lume in ultimul deceniu

Usain Bolt Borussia Dortmund Manchester United Germania
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Ianuarie 2018, 12:49
Data actualizarii: Marti 09 Ianuarie 2018, 12:53

Usain Bolt se pregateste sa dea probe de joc la Borussia Dortmund. Fostul atlet jamaican, acum in varsta de 31 de ani, se va pregati cu fosta campioana a Germaniei.

Cel mai rapid om al planetei in ultimul deceniu si jumatate, Usain Bolt se pregateste sa intre pe terenul de fotbal. Ajuns la 31 de ani, acesta spune ca va da probe la Borussia Dortmund.

Visul lui Usain Bolt este sa joace pentru Manchester United. "Este clubul vietii mele", spune el.

Bolt a vorbit pentru cotidianul britanic Daily Express.

"Voi da niste probe in luna martie la Dortmund pentru a vedea ce pot face la fotbal. Trebuie sa ma antrenez si voi intra pe teren", a spus Bolt, care are un contract de sponsorizare cu Puma, acelasi sponsor pe care il are si Borussia Dortmund.

"Sunt tensionat, de obicei nu sunt asa. Dar aici e ceva diferit, este fotbal, e nevoie de timp pentru a ma adapta", a mai spus el.

"Una dintre marile mele dorinte este sa joc cu United. Daca Borussia imi va zice ca sunt indeajuns de bun, ma voi dedica complet si ma voi antrena foarte tare",
a conchis Bolt.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!