Thomas Muller Bayern Munchen Germania Manchester United Germania

United a fost REFUZATA de Thomas Muller! Jucatorul a spus celor de la Bild de ce NU a vrut 'oferta astronomica'!

Thomas Muller a fost subiectul zvonurilor care il dadeau ca si transferat la Manchester United.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 August 2014, 13:34
Data actualizarii: Miercuri 20 August 2014, 13:50

Titular la Bayern in dream team-ul lui Pep Guardiola, Thomas Muller a refuzat sa plece in Premier League, iar acum le-a povestit celor de la Bild si motivul pentru care a spus 'nu' transferurlui.

DETALII

Cu 26 de goluri marcate anul trecut la Munchen, Muller a devenit una dintre cele mai interesante tinte din fotbalul european. El a facut parte si din echipa Germaniei care a luat titlul mondial in Brazilia. Prezenta sa la nationala a insemnat un total de 5 goluri, in meciurile cu Portugalia, SUA si Brazilia.

"Stiu de oferta celor de la Manchester United, eram constient ca puteam sa castig o suma mai mare din salariu si bonusuri, in cazul unui transfer.

Sumele despre care s-a vorbit in cazul transferului meu erau cu adevarat astronomice!

Pot doar sa spun ca pentru mine o schimbare nu este necesara, nu s-a pus in discutie, pentru ca Bayern este clubul meu!", sunt cuvintele lui Thomas Muller.

Muller este evaluat la 50 de mil. de euro, potrivit transfermakt. El va implini in septembrie 24 de ani, iar dupa discutiile despre o eventuala plecare la United a semnat prelungirea la Munchen, pentru 5 sezoane.

Modifică setările cookies