Scandarile RASISTE ale fanilor au dus la transferul verii pentru Schalke! Cum i-a permis Berlusconi lui Boateng sa plece la adversara Stelei din Liga:

Autor: Sport.ro
Luni 09 Septembrie 2013, 17:12

	Scandarile RASISTE ale fanilor au dus la transferul verii pentru Schalke! Cum i-a permis Berlusconi lui Boateng sa plece la adversara Stelei din Liga:

► Romania 3-0 Ungaria e victoria TA! Hai sa-i batem si pe turci! Intra AICI si lasa-le mesajul tau jucatorilor!

Steaua va juca impotriva lui Schalke 04 in grupele Ligii Campionilor. Cu cateva zile inainte de incheierea perioadei de transferuri, Schalke a dat o lovitura prin achizitionarea lui Kevin Prince Boateng. Transfer care a mirat pe multi intrucat Schalke este considerata o echipa sub AC Milan. Explicatia pentru care jucatorul ghanez a dorit foarte mult sa plece de la Milan a venit de la presedintele clubului german.

"Boateng voia neaparat sa plece din cauza incidentelor rasiste din Italia. El a obtinut acordul presedintelui Silvio Berlusconi de a pleca daca AC Milan se califica in grupele Ligii Campionilor" a declarat Peter Peters pentru presa din Germania.

Kevin Prince Boateng a fost una dintre victimele scandarilor rasiale ale suporterilor din Italia, el iesind de pe teren in iarna la o partida amicala.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT