Lovitura GREA pe care Steaua o poate primi in iarna! Un titular se pregateste sa plece GRATIS! Cine insista pentru serviciile sale:

Autor: Sport.ro
Luni 09 Septembrie 2013, 13:35

	Lovitura GREA pe care Steaua o poate primi in iarna! Un titular se pregateste sa plece GRATIS! Cine insista pentru serviciile sale:

► Romania 3-0 Ungaria e victoria TA! Hai sa-i batem si pe turci! Intra AICI si lasa-le mesajul tau jucatorilor!

Steaua a revenit in acest an, odata cu calificarea in grupele Ligii Campionilor, la "masa bogatilor Europei" si este pe o panta ascendenta si din punct de vedere financiar, nu doar sportiv. Cu toate acestea, campionii pot primi o lovitura de cateva milioane, Ciprian Tatarusanu, fotbalist cotat de conducere la peste 3 milioane de euro, avand sanse sa plece gratis la Olympiakos Pireu, noteaza Fanatik.

Potrivit sursei citate, portarul titular al Stelei, urmarit de mai multa vreme de sefii gruparii din Grecia, a fost si vineri, la meciul cu Ungaria, in atentia a doi reprezentanti ai campioanei elene, acestia fiind pregatiti sa ii faca o oferta.

Grecii nu vor face insa o oferta oficiala catre Steaua, mai noteaza sursa citata, ci asteapta ca Tatarusanu sa intre in ultimele 6 luni de contract, moment in care va putea semna din postura de jucator liber.

De altfel, interesul celor de la Oly pare sa fie in spatele motivului pentru care portarul nu a semnat inca prelungirea. Florin Iacob, impresarul fotbalistului, spune insa ca Steaua nu a facut pentru moment nicio oferta oficiala de prelungire.

Transferat in 2008, in schimbul a 1.5 milioane de euro, Tatarusanu ar putea pleca gratis in vara lui 2014, cand ii expira intelegerea.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Procesul lui Dragnea se termină astăzi. Excepțiile invocate de avocați au fost respinse
BRAT