Borussia Dortmund Bayern Munchen Mats Hummels Germania

Reactia dura a fanilor Borussiei la adresa lui Hummels: capitanul se pregateste sa tradeze si a fost taxat de suporteri. Ce banner au afisat

Borussia Dortmund a anuntat intr-un comunicat oficial la jumatatea saptamanii ca Mats Hummels a anuntat conducerea ca vrea sa plece la Bayern Munchen la finalul sezonului. In urma acestui gest, suporterii s-au suparat pe capitanul echipei.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Aprilie 2016, 18:46
Data actualizarii: Sambata 30 Aprilie 2016, 18:57

Borussia Dortmund se afla in fata unei noi mari tradari. Dupa Gotze si Lewandowski, Bayern il va "fura" de pe Westfallenstadion si pe Mats Hummels.

Fundasul s-a hotarat deja sa plece in Bavaria si le-a comunicat sefilor clubului decizia sa.

Borussia Dortmund a anuntat ca va fi de acord cu mutarea, insa cu o conditie: sa primeasca la schimb un fotbalist de valoare egala atat ca importanta pentru echipa, cat si ca pret.

Hummels a fost titular astazi in Borussia Dortmund 5-1 Wolfsburg, insa a fost fluierat indelung de suporterii prezenti la meci. La faimoasa peluza sud de pe Westfallenstadion a fost afisat si un banner urias.

"Capitanul abandoneaza corabia - cu cat mai repede, cu atat mai bine", a fost mesajul fanilor.

"El ne-a comunicat dorinta sa. Vom vedea insa daca mutarea se va materializa. Trebuie ca Bayern sa faca intai o oferta", a spus si Hans-Joachim Watzke, directorul general al Borussiei.

Modifică setările cookies