Luca Toni a fost suspendat de antrenorul Louis van Gaal!

Autor: Sport.ro
Miercuri 25 Noiembrie 2009, 14:03
Luca Toni a fost suspendat de antrenorul Louis van Gaal!

Antrenorul lui Bayern Munchen, Louis van Gaal, l-a suspendat pe Luca Toni, in urma declaratiilor facute de acesta, marti, la un post italian de televiziune, a anuntat, miercuri, cotidianul Bild.

Luca Toni a declarat, pentru postul de televiziune RAI 3, ca relatia sa cu antrenorul Louis van Gaal este una proasta si ca doreste sa revina in Italia.

"Am probleme de patru luni cu Van Gaal. Pot spune ca relatia noastra este incheiata. Mi-ar placea sa revin in Italia pentru a marca goluri, care sa ma readuca la echipa nationala", a spus atacantul in varsta de 32 de ani.

Van Gaal a declarat, marti, ca din cauza unei accidentari, Luca Toni nu va fi convocat pentru meciul cu Maccabi Haifa, de miercuri, din Liga Campionilor.

Toni a primit deja o "amenda semnificativa" la Bayern Munchen, pentru lipsa de respect fata de echipa: dupa ce a fost schimbat la pauza unui meci cu Schalke 04, din campionat, jucatorul italian a mers sa faca un dus si a parasit arena fara acceptul staff-ului tehnic. Ulterior, jucatorul italian si-a cerut scuze pentru comportamentul sau.

Părinții reclamă proasta organizare a Evaluării Naționale. Reacția lui Andronescu
BRAT