La 33 de ani, Thomas Muller a risipit ceața în privința viitorului său la naționala Germaniei

Thomas Muller Germania Germania
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 17:38
Data actualizarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 17:55

Fotbalistul în vârstă de 33 de ani e campion mondial în 2014, după 1-0 în finala cu Argentina. 

Atacantul echipei Bayern Munchen şi al naţionalei Germaniei, Thomas Müller, a negat zvonurile despre iminenta sa retragere la nivel internaţional, afirmând luni că va fi "întotdeauna disponibil" pentru prima reprezentativă.

Thomas Muller... un tip săritor

"Atât timp cât sunt fotbalist profesionist, voi fi întotdeauna disponibil pentru echipa naţională, dacă aceasta va avea nevoie de mine", a spus Müller. "Când, dacă şi cum, desigur depinde de staff-ul tehnic al echipei naţionale", a adăugat el.

  • Alexander Zverev Thomas Muller Mats Hummels tenis

Müller (33 ani), profund afectat de eliminarea Germaniei chiar din faza grupelor la CM 2022 din Qatar, a fost evaziv cu privire la viitorul său la scurt timp după dezastrul de la Mondial: "Pentru mine este un dezastru absolut, dacă ar fi fost ultimul meu meci (...). Avem un sentiment de neputinţă", spunea atunci Muller.

Campion mondial cu naţionala Germaniei în 2014, Thomas Muller are 121 de selecţii la prima reprezentativă. "Sunt foarte calm, sunt oricând pregătit să vin la naţională dacă va avea nevoie de mine", a mai spus acesta. 

Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!