I-a fost furat telefonul si salariul sau a ajuns pe WhatsApp! Clubul a chemat imediat politia! Ce a patit un jucator de la Bayern
Miercuri 20 Ianuarie 2016, 12:31

I-a fost furat telefonul si salariul sau a ajuns pe WhatsApp! Clubul a chemat imediat politia! Ce a patit un jucator de la Bayern

Colegul sau, David Alaba, a trecut prin aceeasi situatie in 2012.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bayern trece printr-un mic scandal dupa ce salariul fundasului Mehdi Benatia, a ajuns sa fie trimis pe WhatsApp in ultimele zile.

Mesajul contine insa detalii si mai importante si confidentiale precum numarul contului banca, asigurarea medicala, detalii despre taxele platite si adresa de acasa!

Singura informatie publicata este legata insa de salariul la Bayern - 6 milioane de euro pe an. Cei de la Bild au publicat o imagine cu detaliile confidentiale dezvaluite despre Benatia, acoperind insa cu negru informatiile private.

Bayern a chemat politia iar aceasta investigheaza cum au ajuns online aceste informatii, suspectand ca au fost furate din masina lui Benatia. Conform legilor in ceea ce priveste confidentialitatea din Germania, persoanele responsabile pentru acest lucru pot avea probleme mari pentru ca au publicat aceste informatii pe WhatsApp.0 comentarii
Experți în Drept, despre ce se ascunde în spatele sesizării CCR de către Guvern, în cazul lui Kovesi: ”Este atât de limpede”
BRAT