Furtuna la Bayern: medicul echipei si-a dat demisia dupa 38 de ani dupa ce Guardiola si-a batut joc de el! Tot staff-ul a plecat!

Autor: Sport.ro
Vineri 17 Aprilie 2015, 10:32

	Furtuna la Bayern: medicul echipei si-a dat demisia dupa 38 de ani dupa ce Guardiola si-a batut joc de el! Tot staff-ul a plecat!

Guardiola a dat vina pe medicul echipei pentru numarul mare de accidentati pe care i-a avut Bayern Munchen inainte de deplasarea la Porto.

Medicul echipei, Hans-Wilhelm Muller-Wohlfahrt, si tot staff-ul sau au demisionat dupa ce Guardiola le-a pus in carca infrangerea suferita de Bayern Munchen in Portugalia, 1-3 cu FC Porto.

Guardiola nu i-a avut la dispozitie pe accidentatii Arjen Robben, Frank Ribery, Mehdi Benatia, Bastian Schweinsteiger, David Alaba si Javi Martinez.

Hans Muller-Wohlfahrt a fost medicul echipei timp de 38 de ani, iar decizia demsiei fortate a provocat o furtuna printre fani.

Staff-ul medical condus de el era considerat cel mai bun din fotbalul german.

In urma cu doua saptamani, la meciul de cupa cu Leverkusen, Hans Muller a fost aplaudat ironic de Guardiola dupa ce Mehdi Benatia a iesit de pe teren accidentat. Faza a fost surprinsa de camere, iar Guardiola si-a atras multe critici din partea suporterilor pentru a ca jignit un om atat de respectat pe Allianz Arena.

Iata mai jos faza:


Clădirea prăbușită în Belgia, care a omorât un român și doi cetățeni moldoveni, inspectată cu 3 ore înainte de dezastru
BRAT
Modifică setările cookies