Sa vina lumea macar pentru stadion! Decizia Stelei dupa ce batea vantul in tribune pe Ghencea: "Se vede lipsa suporterilor"

Sa vina lumea macar pentru stadion! Decizia Stelei dupa ce batea vantul in tribune pe Ghencea: "Se vede lipsa suporterilor"

Steaua spera ca fanii sa vina in numar mai mare pe National Arena.

Steaua va pune bilete in vanzare pentru meciul cu Otelul abia sambata dimineata, de la ora 10:00, programul fiind pana la 19:00, iar duminica in ziua meciului pana la ora inceperii partidei.

Tichetele costa de la 10 lei la peluze, la 20 si 50 de lei si chiar 100 de lei pentru tribuna a II-a si tribuna I. Decizia Stelei de a juca pe National Arena a fost fortata de conflictul pe care conducerea clubului il are cu Armata.

Acestia nu mai pot juca pe Ghencea, insa tot raul spre bine, spune Duckadam, care crede ca fanii vor veni pe stadion si pentru a vedea National Arena, in timp ce pe Ghencea atmosfera era una pur si simplu dezolanta.

"Pe Ghencea este o atmosfera dezolanta. Se vede imediat lipsa suporterilor. Cred ca pe Arena Nationala vor veni mai multi oameni, asa cum s-a intamplat si la meciul cu Petrolul din Cupa Romaniei. Este o decizie buna sa jucam meciurile pe Arena Nationala, mai ales ca avem un gazon foarte bun si un stadion modern. Nu se compara cu Ghencea. Pana la finalul sezonului ne vom pregati in Ghencea. S-a semnat un contract cu federatia si de la vara ne vom pregati la baza de la Buftea", a spus Duckadam.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Evaluare Națională 2021. Vezi subiectele și baremul la Limba și literatura română
BRAT
Modifică setările cookies