Gestul incredibil facut de Haaland pentru Sovre dupa ce arbitrul i-a cerut un autograf pentru a-l dona! Ce a facut fotbalistul Borussiei Dortmund

Fotbalistii mari au si caractere pe masura, iar Erling Haaland este si el unul dintre acestia.

Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 19 Aprilie 2021, 13:40
Data actualizarii: Luni 19 Aprilie 2021, 14:49

Tanarul fotbalist norvegian care i-a semnat cartonasele lui Octavian Sovre la finalul partidei de Champions League dintre Manchester City si Borussia Dortmund a suprins pe toata lumea si s-a alaturat, din nou, de data aceasta voluntar, strangerii de fondurii pentru oamenii cu autism din judetul Bihor.

Gestul este unul remarcabil, mai ales ca fotbalistul are parte de o atentie speciala din partea institutiilor media, fiind unul dintre cei mai buni tineri jucatori ai lumii, insa asta nu l-a facut sa-si piarda capul si sa nu-si arate caracterul, care este unul demn de apreciat.

  • Erling Haaland se alatura si el demersului lui Octavian Sovre! Gest de milioane al fotbalistului lui Dortmund! A trimis un cadou asociatiei si un mesaj de sustinere

Haaland a trimis un mesaj de incurajare si sustinere asociatiei SOS Autism Bihor, dar si mai multe ilustratii cu el sau tricouri, toate semnate, care au scopul strangerii a cat mai multi bani in urma licitatiei in care se vor regasi si cartonasele deja celebre pe care arbitrul Octavian Sovre le-a predat deja.

Un colet surpriză a ajuns azi la sediul nostru! Coletul este din partea renumitului fotbalist al echipei Borussia...

Publicată de Asociația SOS Autism Bihor pe Luni, 19 aprilie 2021
Modifică setările cookies