Gestul incredibil facut de Haaland pentru Sovre dupa ce arbitrul i-a cerut un autograf pentru a-l dona! Ce a facut fotbalistul Borussiei Dortmund

Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 19 Aprilie 2021, 13:40
Data actualizarii: Luni 19 Aprilie 2021, 14:49

Fotbalistii mari au si caractere pe masura, iar Erling Haaland este si el unul dintre acestia.

Tanarul fotbalist norvegian care i-a semnat cartonasele lui Octavian Sovre la finalul partidei de Champions League dintre Manchester City si Borussia Dortmund a suprins pe toata lumea si s-a alaturat, din nou, de data aceasta voluntar, strangerii de fondurii pentru oamenii cu autism din judetul Bihor.

Gestul este unul remarcabil, mai ales ca fotbalistul are parte de o atentie speciala din partea institutiilor media, fiind unul dintre cei mai buni tineri jucatori ai lumii, insa asta nu l-a facut sa-si piarda capul si sa nu-si arate caracterul, care este unul demn de apreciat.

  • Erling Haaland se alatura si el demersului lui Octavian Sovre! Gest de milioane al fotbalistului lui Dortmund! A trimis un cadou asociatiei si un mesaj de sustinere

Haaland a trimis un mesaj de incurajare si sustinere asociatiei SOS Autism Bihor, dar si mai multe ilustratii cu el sau tricouri, toate semnate, care au scopul strangerii a cat mai multi bani in urma licitatiei in care se vor regasi si cartonasele deja celebre pe care arbitrul Octavian Sovre le-a predat deja.

Un colet surpriză a ajuns azi la sediul nostru! Coletul este din partea renumitului fotbalist al echipei Borussia...

Publicată de Asociația SOS Autism Bihor pe Luni, 19 aprilie 2021
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!