Cartonasele semnate de Haaland au ajuns la Asociatia pe care o ajuta Sovre! Mesajul postat de reprezentantii ONG-ului din Bihor

Octavian Sovre autism autograf Erling Haaland Liga Campionilor
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Aprilie 2021, 14:46
Data actualizarii: Marti 13 Aprilie 2021, 14:50
Octavian Sovre a fost protagonistul unui episod care a facut inconjurul lumii saptamana trecuta. 

Asistentul roman a fost surprins, la finalul meciului dintre Manchester City si Borussia Dortmund, in timp ce ii cerea un autograf lui Erling Haaland. 

Ulterior s-a aflat faptul ca Sovre a facut acest gest pentru a ajuta Asociatia S.O.S. Autism Bihor, care are grija de persoanele grav bolnave de autism din judet si care se finanteaza doar din donatii si licitatii. 

Cartonasele cu autograful lui Haaland, dar si celelalte obiecte pe care arbitrul le-a primit de la oameni de fotbal din Romania care au dorit sa contribuie la actiunea lui Sovre, au ajuns astazi la reprezentantii asociatiei, care au oferit detalii pe pagina de Facebook. 

"Astazi ne-a onorat cu vizita domnul Octavian Sovre, caruia ii ramanem profund indatorati pentru sprijinul pe care ni-l ofera. De asemenea au intrat in posesia noastra articolele sportive donate de personalitati ale fotbalului, precum si cele doua cartonase semnate de Erling Haaland!

Va multumim tuturor pentru gestul vostru! Vom reveni cu amanunte pe pagina noastra, legate de organizarea unui eveniment in care acestea vor fi scoase la licitatie", au scris reprezentantii Asociatiei S.O.S. Autism Bihor.

Publicată de Asociația SOS Autism Bihor pe Marţi, 13 aprilie 2021
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!