Bayern Munchen thiago alcantara Germania

De fiecare data cand nu joaca, Bayern pierde o suma uriasa de pe urma sa. Cat o costa pe campioana Germaniei lipsa unui jucator

Alcantara, care s-a accidentat la genunchiul drept in meciul de vinerea trecuta al echipei Spaniei cu Anglia, scor 2-0, se temea că perioada de indisponibilitate va fi mai lungă decat se anuntase initial. Chiar si asa, Bayern cheltuie enorm pentru recuperarea acestuia.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Noiembrie 2015, 15:45
Data actualizarii: Joi 19 Noiembrie 2015, 15:48

Mijlocasul central al lui Bayern, Thiago Alcantara, care s-a accidentat in amicalul cu Anglia de acum o saptamana, trage din greu pentru a reveni cat mai curand pe terenul de joc. Insa perioada in care acesta este indisonibil o afecteaza mai mult mult pe Bayern Munchen, echipa sa de club.

Potrivit unor calcule realizate de cotidianului Bild, Thiago Alcantara o costa pe Bayern, la ora acutala, nu mai putin de 800.000 de euro pe meci.

Cele 25 de milioane de euro plătite de clubul german Barcelonei pentru a perfecta transferul brazilianului, plus salariul anual pe care acesta il incaseaza, nu ar acoperi, conform celor de la Bild, doar cele 55 de partide oficiale in care mijlocasul ar fi evoluat, marcand 5 goluri si reusind 13 assist-uri.

Desi nimeni nu se indoieste de calitatea si randamentul acestuia, cele doua sezoane si jumatate in care Thiago a fost chinuit de accidentari par a fi o povara atat pentru jucator, cat si pentru campioana Germaniei.

Modifică setările cookies