Bundesliga se poate RELUA in mai sub conditii stricte! Ministrii din Germania si-au dat acordul

Bundesliga se poate RELUA in mai sub conditii stricte! Ministrii din Germania si-au dat acordul

Campionatul din Germania este intrerupt din cauza pandemiei, insa se poate relua in mai.

Bundesliga a primit acordul pentru reluarea campionatului la jumatatea lunii mai sau spre sfarsitul lunii, decizia nefiind definitiva inca. Ministrii de la cele 16 landuri federale din Germania si-au exprimat acordul intr-un document comun.

Tot ce ramane acum este ca Angela Merkel, cancelarul Germaniei, sa isi dea acordul intr-o intalnire ce va avea loc joi. 

Saptamana trecuta liga germana anuntase ca este gata sa reia meciurile pe data de 9 mai. Ministrul sportului a declarat ca "este justificabil ca fotbalul sa revina pe stadioanele goale, aplicand cele mai stricte, igienice si medicale reguli.", conform Corriere dello Sport.

"Bundesliga este pregatita sa se reia, indiferent daca va fi vorba de 9 mai sau mai tarziu, insa nu noi trebui sa gasim o data. Cei din politica vor decide. Avem mai multe optiuni. Daca aprobarea va veni pentru 9 mai, atunci va fi 9 mai.", a declarat saptamana trecut Christian Seifert, presedintele Ligii din Germania.

La momentul intreruperii campionatului din Germania, Bayern Munchen este lider cu 55 de puncte, cu 4 peste Borussia Dortmund. Lepzig si Monchengladbach completeaza pozitiile de Liga Campionilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies