"Banii aduc golurile!" Ce face in Romania unul dintre cei mai importanti sefi de club din Bundesliga! Super afacerea de milioane a omului cu o avere de 2 miliarde de euro

"Banii aduc golurile!" Ce face in Romania unul dintre cei mai importanti sefi de club din Bundesliga! Super afacerea de milioane a omului cu o avere de 2 miliarde de euro

Are o avere de 2 miliarde de euro si a venit in Romania sa-si dezvolte afacerile.

Nu vrea sa faca bani din fotbal in Romania, ci din terenurile agricole din care romanii nu stiu sa obtina profit.

Clemens Tonnies, presedintele consiliului de administratie de la Schalke, detine in Romania cea mai mare suprafata de teren cultivata ecologic.

Potrivit Economica.net, Tonnies a reusit sa produca o cifra de afaceri in 2013 de 3.6 milioane de euro si un profit net de 1.7 milioane de uro pe o suprafata de 2.935 de hectare de pamant pe care le-a luat in arenda in judetul Iasi.

La Sipote, cu numai 2 angajati si 2 ingineri, firma acestuia detine 800 de hectare pe care cultiva soia ecologica. Toata productia se duce la export.

"Banii aduc golurile"

Intr-un interviu acordat in Bild, miliardarul german sustine ca e o singura solutie sa se poata bate cu cluburile de top din Germania: investitii mai mari.

"Banii aduc golurile. Daca vrei sa te bati cu cluburile din top 3 in Bundesliga atunci trebuie sa ai un buget mare"

"Noi, cei din conducere, trebuie sa ne asiguram ca putem oferi asta", spune Tonnies, care sustine ca actualul buget al lui Schalke trebuie sa creasca de la 78 de milioane de euro la 100 de milioane de euro.

"Avem o baza de 10 milioane de fani si putem sa crestem in continuare" - Clemens Tonnies.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 11 aprilie. 3.302 cazuri noi și 129 de decese. Record de pacienți la ATI
BRAT
Modifică setările cookies