Jucatorul lui Bayern care-l ataca pe Guardiola: "Nu mi-a dat sanse! Ancelotti e o binecuvantare pentru club"

Jucatorul lui Bayern care-l ataca pe Guardiola: "Nu mi-a dat sanse! Ancelotti e o binecuvantare pentru club"

Fostul international francez Franck Ribery a oferit o declaratie in care spunea ca a suferit o decadere profesionala sub comanda lui Guardiola, deoarece acesta nu-i oferea suficienta incredere.

Franck Ribery spune ca noul antrenor, Carlo Ancelotti, ii acorda mai multa incredere si se simte mai bine tratat decat in trecut.

Mijlocasul a jucat doar 50 de partide in cele trei sezoane in care Guardiola a fost antrenor pe Allianz Arena, deoarece a fost, in mare parte din timp, accidentat sau slabit din punct de vedere fizic.

In perioada de pregatire, Ribery a inceput toate cele trei meciuri amicale din postura de titular, reusind sa si marcheze in victoriile contra celor de la Lippstadt si Landshut.

In ciuda evolutiilor spectaculoase pe care le-au avut Douglas Costa si Kingsley Coman sezonul trecut, francezul se simte pregatit sa revina si sa fie un jucator indispensabil pentru Bayern: "Ma simt liber si motivat. Carlo Ancelotti este o binecuvantare pentru club. De cand a venit el, simt ca mi se acorda mai multa incredere".

"Totul depinde de lucruri precum increderea si respectul. Cand aceste lucruri exista, nu dau doar 100%, ci 150%", spune fotbalistul de 33 de ani, care joaca la Bayern din anul 2007 si care a marcat 70 de goluri.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Primul deces în România al unei persoane infectate cu varianta Delta de Covid-19
BRAT
Modifică setările cookies