Tributul producatorilor celui mai popular joc virtual de fotbal: Ronaldo, pe coperta EDITIE SPECIALA a FIFA 18. FOTO
Luni 05 Iunie 2017, 17:46

Tributul producatorilor celui mai popular joc virtual de fotbal: Ronaldo, pe coperta EDITIE SPECIALA a FIFA 18. FOTO

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Proaspat castigator al Ligii Campionilor, dupa ce a marcat o dubla in poarta lui Juventus, in finala de la Cardiff, incheiata 4-1, Cristiano Ronaldo se gandeste de acum la Balonul de Aur. Starul portughez a devenit favorit la cel mai important trofeu individual din fotbal dupa ce a pus mana si pe La Liga, si pe Liga Campionilor in acest sezon.

Ronaldo va mai avea parte de o onoare in curand. Potrivit The Sun, Ronaldo va fi pus de producatorii jocului virtual FIFA 18 pe o coperta editie speciala.

EA Sports a decis sa il puna pentru prima data pe coperta FIFA pe Cristiano Ronaldo, dupa ce in patru din ultimii cinci ani Messi a fost alesul acestora.

Primele fotografii cu noua coperta a FIFA 18, varianta cu Ronaldo, au aparut pe internet.FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
3 comentarii
  • 5 2017
    Copilu Este cel mai bun !! Cel mai rapid din lume !!deasta a fost înaintea tuturor în golurile marcate cu bayern !! Viteza tată !! Fenomenal hoţ !! Cooperativa anii 90 !! Acest jeg are tupeul să recunoască ajutorul arbitrilor ?? Vrem probă video jegoşilor !!! Să vedem ce poate atunci acest rahat şi această echipă de rahat !!...
  • 5 2017
    Robert Era și timpul...probabil cel mai mare jucător din istoria fotbalului...#RESPECT...
  • 5 2017
    JJ Daca pana acuma avea overall 94 acum va avea 130....
Departamentul american de Stat, raport despre România. Concluzii despre corupție și justiție
BRAT