Dezvaluirea total neasteptata despre Leo Messi! Nimeni nu ar fi putut sa ghiceasca: "Asta-i echipa pe care o alege mereu la FIFA!"
Vineri 29 Iunie 2018, 09:48

Dezvaluirea total neasteptata despre Leo Messi! Nimeni nu ar fi putut sa ghiceasca: "Asta-i echipa pe care o alege mereu la FIFA!"

Poate doar Real Madrid ar fi fost o surpriza mai mare!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Leo Messi a reusit sa evite cu nationala Argentinei dezastrul la Cupa Mondiala, reusind sa se califice in optimi acolo unde va da sambata de Franta. Bun prieten cu Messi si fost coleg la nationala, Pablo Zabaleta a facut mai multe dezvaluiri importante de la startul Mondialului.

Zabaleta este comentator pentru BBC si in ultimul interviu a dezvaluit ca Messi este fan al jocurilor din seria FIFA: "Eram mai bun decat Messi pe PlayStation. Traiam la Barcelona (pe vremea cand era la Espanyol) iar el statea la 30 de minute de oras. Jucam online.

Daca Messi alegea Barca? Nu, el juca cu Chelsea, era echipa pe care o alegea mereu" a spus Zabaleta. Acesta a ras si de talentul lui Messi .. in bucatarie: "Nicio sansa, nu e in stare de nimic. Cred ca nici nu a fost vreodata in bucatarie" a spus Zabaleta razand.

 De la profesoare, la îngrijitoare de bătrâni: "În spatele zâmbetului e o mare de lacrimi"