kylian mbappe fluierat parc des princes Franta

VIDEO Reacție incredibilă a fanilor prezenți pe Parc des Princes. Mbappe, fluierat de un întreg stadion 

Situația lui Kylian Mbappe la PSG este una neclară, ținând cont de faptul că jucătorul încă nu și-a prelungit contractul cu PSG. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 August 2021, 21:47
Data actualizarii: Sambata 14 August 2021, 22:00

Starul francez mai are un an de contract și întârzie să-și prelungească înțelegerea cu gruparea de pe Parc des Princes, presa internațională speculând că aceasta și-ar dori să plece. 

Transferul lui Lionel Messi reprezintă un factor important în luarea unei decizii despre viitorul său, iar Kylian Mbappe a evitat să ofere o poziție oficială cu privire la situația contractuală, mai ales că în cei de la Real Madrid și-au arătat interesul pentru atacant. 

Reacție neașteptată a fanilor
 

Înaintea meciului din campionat cu Stasbourg a avut loc prezentarea în fața fanilor a celor cinci staruri transferate în această vară de PSG. Capul de afiș l-a prezentat Lionel Messi, cel care a avut parte de o primire fantastică din partea suporterilor. 

De cealaltă parte, Kylian Mbappe a fost fluierat atunci când a fost anunțat de craincul stadionului, reacția celor prezenți pe Parc des Princes fiind un răspuns la faptul că francezul încă nu și-a prelungit contractul cu PSG. 

Modifică setările cookies