VIDEO BRUTAL! Motta, facut KO de Brandao cu un cap in figura! Presedintele lui PSG a luat foc: "Sa fie suspendat pe viata!" 

VIDEO BRUTAL! Motta, facut KO de Brandao cu un cap in figura! Presedintele lui PSG a luat foc: "Sa fie suspendat pe viata!" 

Thiago Motta s-a ales cu nasul spart dupa ce a primit un cap in figura de la Brandao!

Scanadal urias in Franta! Meciul dintre Bastia si PSG s-a incheiat cu nasul spart pentru Thiago Motta de la campioana Frantei! El a fost lovit cu bestialitate de Brandao pe tunelul care face legatura intre vestiare si gazon!

Bastia e unul dintre cele mai dure cluburi din istorie, cu mai multe scandaluri de-a lungul timpului intre care unul si cu Steaua, cand cele doua echipe s-au intalnit in cupele europene.

Motta poate sa lipseasca mai mult timp de pe gazon pentru ca medicii i-au diagnosticat o fractura! Nasser al-Khelaifi, presedintele lui PSG, a declarat dupa meci ca va cere suspendarea pe viata a lui Brandao, jucator ajuns la 34 de ani.

"Nu e jucator de fotbal. Nu mai are ce sa caute pe gazon, trebuie suspendat toata viata!", a declarat Khelaifi.

PSG s-a impus cu 2-0 in meciul din etapa a doua a campionatului francez. Echipa lui Blanc l-a pierdut pe Zlatan Ibrahimovic, care a iesit de pe teren in minutul 15 accidentat. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîţu: Declaraţiile referitoare la subraportarea cazurilor Covid-19 pot să creeze panică
BRAT
Modifică setările cookies