Versiunea lui Thierry Henry, după ce Kylian Mbappe a ales să își prelungească înțelegerea cu PSG 

Thierry Henry kylian mbappe PSG Franta
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 26 Mai 2022, 15:36
Data actualizarii: Joi 26 Mai 2022, 15:37

Kylian Mbappe (23 ani) a semnat un nou contract cu Paris Saint-Germain, valabil până în 2025. 

Anunțul a fost făcut sâmbătă seară, înainte de ultima etapă din Ligue 1, șocând pe toată lumea, în contextul în care transferul atacantului francez la Real Madrid era dat ca și rezolvat. Mbappe a ales să rămână pe Parc des Princes, urmând să fie cel mai bine plătit fotbalist din lume, iar decizia sa a atras o serie de reacții negative din Spania, acolo unde a fost numit 'trădător'. 

Thierry Henry a explicat cum vede decizia luată de Kylian Mbappe 

Thierry Henry (44 ani), fost jucător în Ligue 1, la AS Monaco, a fost întrebat despre situația lui Kylian Mbappe și a oferit propria perspectivă în legătură cu decizia luată de atacantul lui Paris Saint-Germain. Fostul fotbalist a vorbit pentru Goal, punctând că există multe motive care au dus la decizia lui Mbappe. 

„Este un jucător enorm pentru fotbalul francez. Credeam că va pleca, eu cred că toți credeau acest lucru, chiar și el. Cred că și-a schimbat opinia. Nu știu exact ce l-a determinat să facă asta. Trebuie să fi fost ceva profund în unele dintre discuții. Am văzut că a fost sunat de unele persoane. Aparent, când l-a sunat președintele (n.r. Emmanuel Macron), l-a sunat pentru a-l convinge să rămână, a fost o nebunie. 

În mod clar are clubul în inimă. Lumea va vorbi legat de ceea ce va câștiga în termen financiar, însă bani ar fi avut și la Madrid. Ar fi putut pleca, însă a vrut să rămână”, a declarat Henry citat de SPORT

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!