Franta

Unde va juca Kylian Mbappe din sezonul viitor? Informația dezvăluită de presa din Franța despre starul francez

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Mai 2022, 22:05
Data actualizarii: Joi 05 Mai 2022, 22:11

Kylian Mbappe (23 de ani) a intrat în ultimul an de contract cu cei de la PSG, iar în vară ar putea deveni, cu siguranță, cel mai ”sonor” nume de pe lista fotbaliștilor fără echipă.

Francezul nu duce lipsă de oferte. Presa din Spania a scris în ultimele luni despre interesul puternic al lui Real Madrid, dar PSG nu vrea să-l piardă pe starul francez și îi oferă acestuia un salariu imens pentru a rămâne pe Parc des Princes.

Madrilenii au făcut o ofertă de aproape 200 de milioane de euro, în vara anului trecut, pentru Kylian Mbappe, însă Parisul a refuzat-o, riscând să îl piardă gratis. Șeicii au ca obiectiv păstrarea celui mai bun fotbalist al echipei din ultimele sezoane.

Rămâne Mbappe la PSG?

Cotidianul Le Parisien anunță că starul francez ar fi fost convins de oficialii campioanei Franței să continue pe Parc des Princes, negocierile dintre cele două părți avansând destul de mult. 

Cu toate că publicația a făcut această dezvăluire, mama fotbalistului a negat informația prin intermediul unui mesaj pe Twitter, prin care a transmis: "Nu există nicio înțelegere, nici măcar de principiu cu PSG sau cu alt club".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies