Franta

PSG l-ar putea 'deturna' pe Kylian Mbappe din drumul spre Madrid: „Fotbalistul are contractul în mână!” 

Kylian Mbappe (23 ani) este subiectul principal de discuție în ceea ce privește perioada de mercato din vară. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 08:22
Data actualizarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 08:24

Atacantul francez se află în ultimele luni de contract, iar în vară poate semna gratis cu orice echipă. Oficialii lui Paris Saint-Germain se luptă să îl convingă să semneze propunerea de prelungire, asta după ce primele au fost refuzate de către Kylian Mbappe. 

PSG l-ar putea 'deturna' pe Kylian Mbappe din drumul spre Madrid: „Fotbalistul are contractul în mână!” 

Real Madrid este dată ca fiind destinația sigură a fotbalistului de la PSG, iar în acest sens, madrilenii i-au făcut deja o ofertă lui Mbappe, pe care sunt siguri că o va accepta. Jurnalistul specializat pe transferuri Fabrizio Romano a vorbit despre situația francezului, punctând că oficialii lui Real sunt convinși că transferul se va face în vară. 

Cu toate astea, italianul avertizează, punctând că jucătorul nu a luat încă o decizie în privința viitorului său, iar propunerea venită din partea celor de la Paris Saint-Germain l-ar putea face să se răzgândească

„Mbappe are în mâinile sale contractul de la Real Madrid, de aceea oficialii clubului sunt încrezători și relaxați. Însă surse apropiate de Kylian mi-au transmis că încă nu s-a decis. PSG îi oferă 'bani nebuni' pentru a rămâne încă un sezon sau două”, a declarat Fabrizio Romano pentru FiveUK.

Dinspre Qatar președintele Nasser Al-Khelaifi a primit ordine clare că trebuie să facă orice pentru a-l convinge pe Kylian Mbappe să mai rămână cel puțin un sezon. Qatarezii își doresc ca atacantul francez să participe la Campionatul Mondial din Qatar din postura de jucător al Parisului, care să le „reprezinte” echipa. 

În acest sens, președintele clubului ar fi pus pe masa negocierilor 100 de milioane de euro sub formă de primă pentru a-l convinge și i-ar fi transmis că e dispus să plătească o cantitate importantă de bani în schimbul unui nou contract. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies