Franta

Șansă imensă pentru PSG? Cerere incredibilă a lui Kylian Mbappe pentru Real Madrid! A fost refuzat pe loc 

Kylian Mbappe (23 ani) este unul dintre cei mai râvniți jucători de pe piața transferurilor, iar la vară s-ar putea despărți de Paris Saint-Germain. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 15:52
Data actualizarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 15:53

Atacantul francez a intrat în ultimele luni de contract și poate semna gratis cu orice echipă din vară, iar destinația dată ca fiind sigură de presa internațională este Real Madrid. Florentino Perez insistă pentru transferul său încă de acum un an, când a făcut și o ofertă considerabilă pentru el, refuzată însă de oficialii de la Paris. 

Paris Saint-Germain nu vrea să îl piardă pe Kylian Mbappe, cel mai bun jucător din ultimele sezoane, mai ales pe gratis, iar pentru a-l convinge, șeicii i-au făcut oferte impresionate de ordin financiar. Până acum, atacantul francez i-a refuzat cu vehemență pe oficialii lui PSG, însă situația ar putea căpăta o altă turnură. 

Kylian Mbappe le-ar fi cerut încă 100 de milioane de euro celor de la Real Madrid

Cel mai bine cotat fotbalist al planetei, 160 de milioane de euro conform Transfermarkt, își dorește un contract pe măsură. Presa internațională a anunțat că ar fi ajuns deja la un acord cu Real Madrid, convenindu-se la niște sume semnificative de bani, însă fotbalistul a venit cu noi exigențe. 

Conform jurnalistului Guillem Balague, de la Partidazo de Cope, starul lui Paris Saint-Germain le-ar fi cerut madrilenilor încă 100 de milioane de euro pe lângă suma pentru care deja ajunseseră la o înțelegere. Sursa citată informează că Floerentio Perez i-a spus clar și răspicat lui Mbappe „nu”. 

Refuzul madrilenilor ar putea fi un beneficiu pentru Paris Saint-Germain, care e dispusă la un efort financiar imens pentru a-l păstra. Șeicii din Qatar au anunțat că rămânerea lui Mbappe la Paris, cel puțin încă un an, e prioritară, dorind ca jucătorul să participe la Campionatul Mondial din Qatar din postura de fotbalist al lui PSG. 

În acest sens, mama fotbalistului, care este și reprezentantul său, s-ar fi dus în Doha, pentru a discuta viitorul jucătorului, după cum a anunțat L'Equipe. 

Modifică setările cookies