GALERIE FOTO Un star de la PSG a răbufnit după ce a văzut o știre cu el: "Aceleași discuții mizerabile anuale?"

PSG Mauro Icardi Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Iunie 2022, 14:45
Data actualizarii: Luni 06 Iunie 2022, 14:46

Mauro Icardi (29 de ani), atacantul lui Paris Saint-Germain, a avut o reacție dură după ce a citit un articol despre el în presa din Italia.

Argentinianul nu mai este om de bază, având în vedere că PSG are la dispoziție o tripletă ofensivă formată din Messi, Neymar și Mbappe, iar în sezonul recent încheiat a jucat în 30 de partide, doar 13 ca titular, și a marcat cinci goluri.

Mauro Icardi a răbufnit după ce a văzut o știre cu el: "Aceleași discuții mizerabile anuale?"

Într-un material publicat de Gazzetta dello Sport, italienii au titrat: "Unde a dispărut Icardi? Viață de vis, dar carieră instabilă", iar ulterior au continuat, oferind detalii despre un posibil transfer al său: "Maurito savurează o super vacanță alături de soția sa în Africa. În acest timp, PSG încearcă să îl vândă, însă el încasează un salariu anual net de 10 milioane de euro. Și vine după un an cu doar cinci goluri și multe bârfe...".

Icardi a ținut să-i răspundă autorului articolului, Alessandro Grandesso, catalogând drept "prostii" cele scrise și spunând că are de gând să rămână la PSG, unde mai are contract pentru încă două sezoane, până în 2024.

"Sunt în Africa, Alessandro. Anul viitor te voi lăsa pe tine să îmi organizezi vacanța, dacă vrei. Sau sunt aceleași discuții mizerabile anuale? Când marcam 30 de goluri pe sezon erau aceleași argumente. Cariera mea e instabilă? Mai am doi ani de contract.

Nu la fel de clar pare din aceste prostii scrise. Stai liniștit, la 29 de ani am aproape 200 de goluri marcate, iar toată lumea care mă cunoaște știe destul de bine situația. Am decis să rămân și să fiu disponibil pentru echipă. Îți mulțumesc foarte mult, îți trimit o îmbrățișare din Africa, alături de gorile și de toți prietenii mei care au mai mult respect decât un jurnalist ca tine. La revedere", a scris Icardi, pe Instagram.

Mauro Icardi a fost adus de PSG în 2019, de la Inter, inițial sub formă de împrumut. După un sezon, gruparea din Ligue 1 l-a transferat definitiv în schimbul sumei de 50 de milioane de euro.

  • 92 de meciuri a strâns Icardi la PSG în cele trei sezoane, reușind să marcheze 38 de goluri
  • 22 de milioane de euro este cota de piață a argentinianului, conform Transfermarkt
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!