Sondaj pentru demiterea lui Laszlo Boloni de la FC Metz: "Avem verdictul!"

Laszlo Boloni Bernard Serin FC Metz Franta Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Octombrie 2022, 16:35
Data actualizarii: Miercuri 26 Octombrie 2022, 16:32

Laszlo Boloni (69 de ani) a preluat-o pe FC Metz la începutul acestui sezon, însă echipa este departe de locurile care asigură promovarea în Ligue 1.

După 13 etape scurse din liga a doua franceză, Metz ocupă locul 12, cu 15 puncte, la 12, respectiv 11 lungimi de primele două clasate, Bordeaux și Le Havre. Echipa lui Boloni a înregistrat până acum patru victorii, trei remize și șase înfrângeri.

Fanii lui FC Metz susțin demiterea lui Laszlo Boloni

Pe pagina oficială de Twitter Socios FC Metz, fanii grupării franceze au lansat un sondaj în care au întrebat dacă președintele clubului, Bernard Serin, ar trebui să se despartă de Laszlo Boloni.

Rezultatele sunt clar în favoarea demiterii lui Laszlo Boloni, 77,5% dintre votanți alegând opțiunea "Da, fără ezitare". Doar 9,1% consideră că antrenorul român mai are nevoie de timp, în timp ce 4,7% au ales opțiunea: "depinde de Cupa Franței". Ceilalți 8,7% au ales să fie ironici și să bifeze varianta: "Care Laszlo?".

"Avem verdictul. Rezultatul sondajului este edificator", au transmis cei de la Socios FC Metz, la publicarea rezultatelor.

"În trecut, președintele a demonstrat că nu este genul de om care să se precipite și să se despartă de un om cheie din staff. Singura excepția până acum este Jose Riga, care a fost demis pe 23 decembrie 2015, când era la doar un punct de podium.

Aceeași soartă o poate avea Laszlo Boloni, mai ales dacă FC Metz se va apropia de zona retrogradării", au mai scris fanii francezi.

Pentru Metz urmează un meci în Cupa Franței contra formației de liga a cincea Raon l'Etape, sâmbătă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!