Metz a bifat a patra înfrângere în nouă etape din Ligue 2. Reacție neverosimilă a lui Ladislau Boloni

Ladislau Boloni Metz Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Septembrie 2022, 16:19
Data actualizarii: Duminica 18 Septembrie 2022, 16:25

Metz trece printr-o perioadă nefastă în Ligue 2, bifând cel de-al patrulea insucces în primele nouă etape ale competiției.

Formația antrenată de Ladislau Boloni a fost învinsă pe teren propriu, scor 0-1, de Bestia și, în urma acestui rezultat, se află pe locul zece, cu doar 11 puncte. 

Ladislau Boloni, indignat de felul în care s-a prezentat echipa

La finalul partidei, tehnicianul român a declarat că este nemulțumit de atitudinea pe care au arătat-o jucătorii pe care îi antrenează. 

"La pauză, i-am întrebat dacă, într-adevăr, credem în șansa noastră, în capacitățile noastre, în calitatea noastră. Credem sau nu? Pentru că, în prima repriză, chiar am avut impresia că prezența noastră mentală nu e suficientă pentru a face motorul să funcționeze.

Trebuie să fim pregătiți psihic pentru a disputa un meci. Sunt îngrijorat, pentru că mi-ar plăcea să avansez cu echipa asta. Înainte de orice, avem nevoie de mentalitate și agresivitate în sensul bun pentru a ne reveni.

Jocul nostru a fost lent în prima repriză, construcția noastră la fel. Nu puteam avansa. Nu eram puternici, eram moi. N-am văzut acea agresivitate mentală", a explicat Ladislau Boloni. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!