Franta

Secretul din spatele gestului de bucurie a lui Mbappe. De unde a 'furat' starul de la PSG semnul de celebrare a golurilor

Kylian Mbappe este unul dintre cei mai apreciați jucători la nivel intenațional, iar bucuria sa de după goluri a devenit celebră în întreaga lume.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Decembrie 2021, 16:24
Data actualizarii: Marti 07 Decembrie 2021, 16:29

Într-o carte autobiografică neautorizată, starul francez a povestit de unde a 'împrumutat' gestul pe care îl face atunci când marchează un gol, explicând că nu este opera lui, ci a fratelui său mai mic, Ethan.

"A marcat un gol la FIFA și s-a bucurat încrucișându-și mâinile. Cinci minute mai târziu, s-a oprit și mi-a spus: 'Kylian poți face asta într-un meci'. Și așa am făcut. S-a întâmplat la Dortmund. A fost foarte fericit. I-am spus: 'Acum ți-am furat-o: este a mea!'", a povestit starul lui PSG. 

Meciul la care face referire este cel din sferturile de finală din Liga Campionilor, în aprilie 2017, dintre AS Monaco și Borussia Dortmund. Mbappe a marcat de două ori. 

Ethan Mbappe, jucător la PSG
 

Fotbalistul de 14 ani a semnat în iunie un contract de jucător aspirant la Paris Saint-Germain. Înțelegerea este valabilă trei sezoane.

În luna noiembrie, Ethan a fost convocat pentru prima dată la naționala de juniori a Franței. Mijlocașul a participat la un stagiu de pregătire al reprezentativei Under 16, care a avut loc la Clairefontaine. 

Modifică setările cookies