Spania

"E mai bun decât Mbappe!". Barcelona se mândrește cu un jucător care a prins doar trei meciuri în acest sezon

  Joan Laporta se declară entuziasmat de fotbalistul care a prins doar trei meciuri la Barcelona în acest sezon.
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Decembrie 2021, 13:27
Data actualizarii: Vineri 03 Decembrie 2021, 13:30

Ousmane Dembele (24 de ani), fotbalistul pentru care Barcelona a plătit 135 de milioane de euro, în 2017, a fost măcinat de accidentări în toate sezoanele petrecute la formația catalană, iar cele două părți nu au ajuns încă la un acord pentru prelungirea înțelegerii scadentă în vara anului următor.

Joan Laporta: "Dembele este mai bun decât Mbappe"

Starul francez a revenit după o accidentare la genunchi în această lună și a reușit să joace în trei meciuri, primele din acest sezon. În acest timp, Barcelona încearcă să-l convingă pe campionul mondial să semneze prelungirea. În caz contrar, Dembele va putea pleca gratis la o altă formație.

În ciuda formei slabe și a meciurilor puține jucate, președintele Barcelonei, Joan Lapoorta, îl consideră pe Ousmane Dembele un fotbalist mai bun decât Kylian Mbappe, starul celor de la Paris Saint-Germain.

"Avem o relație foarte bună cu Dembele, iar el își dorește să rămână. Și noi ni-l dorim pentru că este un jucător excelent. Sunt situații în care sunt necesare negocieri cu cei care vor tot ce e mai bine pentru jucător. Sunt entuziasmat de Dembele, este mai bun decât Mbappe", a declarat Laporta, la TV3, citat de Marca.

În cei peste patru ani petrecuți la Barcelona, Dembele a strâns doar 121 de meciuri, reușind 30 de goluri și 21 de pase decisive. Borussia Dortmund a obținut 135 de milioane de euro în urma transferului său pe Camp Nou.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies