Salariu NESIMTIT pentru jucatorul care URASTE fotbalul! El e milionarul care isi bate joc de banii seicilor! Cat ia Tevez la PSG

Autor: Sport.ro
Vineri 20 Ianuarie 2012, 09:35

	Salariu NESIMTIT pentru jucatorul care URASTE fotbalul! El e milionarul care isi bate joc de banii seicilor! Cat ia Tevez la PSG

Oferta de 37 de milioane de euro pe care PSG a facut-o pentru Tevez a fost acceptata de City. Acum, parizienii trebuie sa-l convinga pe Tevez sa aleaga Ligue 1 in fata Serie A, unde il vrea Inter.

Lui Tevez i-a fost propus un contract pe 3 ani si jumatate care ii va aduce castiguri de 12 milioane de euro pe sezon, atat cat are si la City. In plus, pentru a-i spulbera orice indoiala, sefii lui PSG i-au pregatit o prima de instalare de 10,5 milioane de euro! Astfel, Tevez ar putea castiga pe Parc des Princes mai mult de 50 de milioane de euro numai din contract, devenind cel mai bine platit fotbalist din Ligue 1!

Carlos Tevez, 27 de ani, a fost pus pe lista de transferuri de Manchester City in urma cu 3 luni, dupa ce a refuzat sa intre pe teren in repriza a doua a meciului de la Munchen, din Champions League.

"Toata lumea stie ca vrem un atacant. Tevez? E o sansa uriasa pentru noi sa luam un asemenea atacant! Vrea sa joace, sper sa se realizeze transferul pana la urma. E un fotbalist fantastic. In aproximativ 15 zile poate sa ajunga la cea mai buna forma fizica", a comentat antrenorul lui PSG, Carlo Ancelotti.

Eroul de la Colectiv. Un tânăr a povestit cum s-a întors în iadul din club ca să salveze vieți
BRAT