PSG, in fata primului meci cu SPECTATORI de la reluarea sezonului! Francezii joaca astazi o partida amicala: cati fani sunt asteptati in tribune

PSG Franta PSG, in fata primului meci cu SPECTATORI in tribune! Francezii joaca astazi un meci amical: cati fani sunt asteptati la meci
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Iulie 2020, 13:55
Data actualizarii: Duminica 12 Iulie 2020, 13:58

PSG joaca duminica, de la ora 20:00, un meci amical impotriva lui Le Havre.

Partida va bifa un moment extrem de important pentru marile campionate din Europa. Va fi primul meci de dupa intreruperea sezonului cand suporterii vor avea acces pe stadion.

Franta este prima dintre tarile europene cu un fotbal dezvoltat care permite acest lucru.

RMC Sport anunta ca la meciul din aceasta seara sunt asteptati 5000 de spectatori, capacitatea stadionului fiind de 25.000 de locuri.

Masurile sanitare si de distantare vor fi respectate cu strictete. Clubul din Ligue 2 a pus in vanzare 4000 de bilete si a oferit 1000 de invitatii.

Partida se va juca cu casa inchisa, in ciuda faptului ca pretul unui bilet a costat intre 30 si 60 de euro.

"Sper ca spectatorii vor intelege ca este in interesul tuturor sa urmeze cu atentie instructiunile pentru ca fanii sa revina pe stadioane", a declarat directorul general al clubului Le Havre.

Fanii vor trebui sa stea la cel putin un loc departare unul fata de altul, cu exceptia celor care vin in grup, sa poarte masca si sa se spele pe maini cu dezinfectant. De asemenea, circuitele de acces si evacuare trebuie respectate cu strictete.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!