Mauricio Pochettino Christophe Galtier PSG Franta

NEWS ALERT PSG a rupt contractul cu Mauricio Pochettino și îi datorează o sumă uriașă! Cine va fi noul antrenor

Paris Saint-Germain își schimbă antrenorul, după ce a ajuns la un acord cu Mauricio Pochettino pentru rezilierea contractului.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iunie 2022, 21:15
Data actualizarii: Joi 30 Iunie 2022, 21:15

Pochettino, instalat la începutul anului trecut, mai avea contract până în iunie 2023, însă rezultatele sub așteptări, în special cele din Liga Campionilor, i-au determinat pe conducătorii lui PSG să renunțe la serviciile sale.

Mauricio Pochettino și-a reziliat contractul cu PSG

După două săptămâni de negocieri, PSG a ajuns la un acord cu Mauricio Pochettino și restul staff-ul tehnic pentru încheierea colaborării. Contractul a fost reziliat, iar tehnicianul și ceilalți membri din staff-ul său vor primi despăgubiri de aproximativ 10 milioane de euro, scrie L'Equipe.

"Din informațiile noastre, documentele au fost semnate joi", au scris francezii.

Christophe Galtier, noul antrenor al lui PSG

Noul antrenor al lui PSG va fi Christophe Galtier. PSG a ajuns la un acord cu actualul tehnician al lui Nice și va achita clauza de reziliere în valoare de 7 milioane de euro. În total, 17 milioane de euro este suma totală cheltuită de PSG pentru schimbarea de antrenor pentru a schimba antrenorul.

Galtier, care a mai pregătit formații precum Saint-Etienne sau Lille, cu ultima reușind să câștige titlul în Ligue 1, va semna un contract pe două sezoane cu PSG.

  • 2 trofee are în palmares Christophe Galtier - titlul în Ligue 1 cu Lille (2021) și Cupa Ligii Franței cu Saint-Etienne (2013)
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!