Franta

ULTIMA ORA | Contract de 300 de milioane de euro pentru Griezmann! Barca poate RATA transferul anului in Europa

Atletico Madrid nu vrea sa-l lase sa plece pe Antoine Griezmann.
 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Martie 2018, 18:21
Data actualizarii: Miercuri 28 Martie 2018, 18:32

De-a lungul acestui sezon au fost foarte multe speculatii ca vedeta lui Atletico Madrid, Antoine Griezmann, va pleca in aceasta vara. Barcelona e echipa care si a manifestat interesul cel mai tare si este dispusa sa plateasca clauza de reziliere in valoare de 100 de milioane a francezului.

Insa, oficialii clubului din capitala Spaniei nici nu vor sa auda de o eventuala plecare a starului lor mai ales la rivala Barcelona. Potrivit Mundo Deportivo, lui Griezmann i s-a propus o oferta de nerefuzat. Acesta va avea un salariu anual de peste 14 milioane de euro daca va ramane pana in 2022 la Atletico. Si clauza i se poate mari, iar cifrele se ridica la aproximativ 300 de milioane de euro.

Mai mult, si clubul care l-a adus in Spania, Real Sociedad, poate sa obtina o suma considerabila de bani daca se va face transferul lui Griezmann. Bascii detin 20% dintr-un viitor trasfer al jucatorului francez in varsta de 27 de ani.

Pe langa Barcelona, si Manchester United si PSG si-au manifestat interesul pentru Antoine Griezmann. Potrivit transfermarket, atacantul francez are o cota de piata ce se ridica la 100 de milioane de euro.

CITESTE SI

Modifică setările cookies