Lionel Messi Antonela Roccuzzo PSG Franta

Nu au trecut decât cinci luni și deja vrea să plece? Detalii incendiare despre presiunea la care e supus Messi la Paris 

Lionel Messi a ajuns la PSG în această vară, însă nu a reușit să se remarce în mod deosebit până acum.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 13:17
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 13:28

Starul argentinian a plecat de la FC Barcelona din cauza problemelor financiare cu care se confruntă clubul, fără să-și fi dorit această mutare dacă ar fi existat altă variantă de a rămâne.

Potrivit El Nacional, Antonela Roccuzzo este nefericită de viața pe care o trăiește în capitala Franței, mărturisindu-i fotbalistului că și-ar dori să se reîntoarcă în Catalunia, alături de familia lor. 

În plus, cei trei băieți se confruntă cu probleme din cauza comunicării în limba franceză și le lipsesc prietenii pe care îi iau în Barcelona, motiv pentru care călătoresc acolo cât de des pot.

Un alt inconvenient îl reprezintă clima din Paris care nu este pe placul lor, așa cum a mărturisit și Luis Suarez, bun prieten al lui Messi.

"Vorbim în fiecare zi, despre meciuri, despre familie. Mi-a spus că atunci când joacă pe o vreme rece, suferă mult", a spus jucătorul celor de la Atletico Madrid. 

Sub comanda lui Mauricio Pochettino la PSG, Lionel Messi nu a reușit să marcheze decât un singur gol în Ligue 1, evoluțiile sale în Liga Campionilor fiind mai solide. 

Modifică setările cookies