Motivul pentru care Pochettino nu a avut succes la PSG: "Este o echipă a naibii, știa asta dinainte"

Mauricio Pochettino PSG Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Iunie 2022, 18:00
Data actualizarii: Luni 13 Iunie 2022, 18:06

La jumătatea lunii iunie, presa internațională a anunțat că PSG și Mauricio Pochettino au ajuns la o înțelegere pentru încetarea colaborării de comun acord. 

Conform The Athletic, PSG a ajuns la o înțelegre cu Mauricio Pochettino (50 ani) pentru rezilierea contractului, după 18 luni în care a stat pe banca tehnică a campioanei Franței. 

Jurnalistul Julien Laurens este de părere că antrenorul argentinian a avut o misiune dificilă pe Parc des Princes, animozitățile din vestiar fiind greu de gestionat.

"Nu a fost o decizie mutuală. Cred că Pochettino ar mai fi rămas, dar într-un altfel de mediu. Este o echipă a naibii, dar nu este genul de atmosferă pe care și-o dorește.

Nu cred că i-au plăcut cele 18 luni petrecute la PSG, cu atât de multe pretenții, un vestiar greu de gestionat, dar știa asta dinainte.

Când a ajuns Messi, situația a devenit și mai complicată, deoarece s-au strâns și mai multe superstaruri și ego-uri. A fost și întreaga nebunie cu Kylian Mbappe

Cred că Pochettino nu s-a descurcat să gestioneze vestiarul, să-l facă să funcționeze", a declarat Julien Laurens, jurnalist talkSPORT.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!