Lionel Messi L Equipe PSG Rennes Franta

Messi, criticat din nou în presa din Franța: „A părut dezinteresat și deconectat!” Ce reproșuri i se aduc 

Evoluția ștearsă a lui Messi cu Rennes nu a fost trecută cu vederea. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Februarie 2022, 18:52
Data actualizarii: Sambata 12 Februarie 2022, 19:09

În runda 24 din Ligue 1, PSG a primit vizita lui Rennes. Cu toate că Mauricio Pochettino a început partida cu Lionel Messi (34 ani) și Kylian Mbappe (23 ani) titulari, cei doi au izbutit să colaboreze decisiv abia în al treilea minut de prelungiri, când atacantul francez l-a învins pe portarul lui Rennes. 

Chiar dacă i-a oferit lui Mbappe pasa decisivă la gol, Messi a fost din nou criticat de către jurnaliștii de la L'Equipe. Aceștia îi reproșează că nu se implică suficient în jocul echipei și că pentru un câștigăt în 7 rânduri al Balonului de Aur, oferă prea puține. 

L'Equipe: „Te aștepți mai mult de la un câștigător al Balonului de Aur în 7 rânduri”

„Și-a salvat evoluția cu pasa decisivă pentru Mbappe. Nu i-au ieșit driblingurile, iar fizic a părut dezinteresat și deconectat. A coborât la jumătatea terenului să încerce să participe la joc mai mult, dar în afară de câteva pase pentru Mbappe, nu a reușit nimic.

Te aștepți mai mult de la un câștigător al Balonului de Aur în 7 rânduri. E îngrijorător, având în vedere că meciul cu Real Madrid este în 4 zile”, au scris jurnaliștii de la L'Equipe.

În urma acestui rezultat, PSG rămâne lider incontestabil în Ligue 1. După 24 de etape, parizienii au 59 de puncte, cu 16 mai mult decât Marseille, echipa pregătită de Jorge Sampaoli având un meci mai puțin. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!