kylian mbappe Paris Saint-Germain Real Madrid Franta

De pe altă planetă! Oferta ireală a șeicilor de la PSG pentru Kylian Mbappe! Salariul uriaș pe care i-l oferă atacantului francez 

Kylian Mbappe (23 ani) nu s-a decis încă în privința viitorului său și continuă să fie principalul subiect de discuție în ceea ce privește perioada de mercato. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 08 Aprilie 2022, 07:45
Data actualizarii: Vineri 08 Aprilie 2022, 06:35

Situația lui Kylian Mbappe se transformă într-o reală telenovelă, asta după ce atacantul francez, care rămâne liber de contract în vară, a refuzat toate propunerile de prelungire venite din partea lui PSG, dorindu-și o nouă 'aventură'. Oficialii clubului din capitala Franței nu renunță însă, în contextul în care s-a scris în repetate rânduri că viitoarea destinație a fotbalistului este Real Madrid. 

Madrilenii au făcut o ofertă de aproape 200 de milioane de euro, în vara anului trecut, pentru Kylian Mbappe, însă Parisul a refuzat-o, riscând să îl piardă gratis. Șeicii au ca obiectiv păstrarea celui mai bun fotbalist al echipei din ultimele sezoane, iar pentru asta continuă să îi facă oferte de prelungire. 

  • Kylian Mbappe

Ofertă ireală a șeicilor de la PSG pentru Kylian Mbappe: 150 de milioane de euro în doi ani 

Șeicii din Qatar au dat 'ordin' ca oficialii clubului să facă orice pentru ca Mbappe să fie păstrat pe Parc des Princes. Unul dintre obiective este ca jucătorul să participe la Campionatul Mondial din Qatar în calitate de jucător al lui PSG. În acest sens, Parisul a venit cu o nouă ofertă, una care l-ar putea pune serios pe gânduri pe atacant. 

Conform jurnalistului Guillem Balague, citat de cotidianul SPORT, ultima ofertă de la Paris ar atinge suma de 150 de milioane de euro, pentru următoarele două sezoane. Sursa citată informează că Mbappe și-ar dori un salariu mai mare decât cel propus de Real Madrid. 

Actuala propunere a madrilenilor s-ar învârti în jurul sumei de 30 de milioane de euro anual, în timp ce cea de la Paris Saint-Germain ar ajunge la 75 de milioane de euro încasate anual. O astfel de ofertă nu ar putea fi combătută de vreo altă echipă. 

În cazul în care ar accepta oferta Parisului, Kylian Mbappe ar deveni cel mai bine plătit fotbalist din lume, surclasându-l pe Neymar, care are un salariu de 4 milioane de euro lunar, cel mai mare din Ligue 1, după cum a dezvăluit L'Equipe. Dacă salariul său ar fi de 75 de milioane de euro anual, Mbappe ar încasa lunar 6.25 milioane de euro. 

  • 160 de milioane de euro este cota lui Kylian Mbappe conform Transfermarkt. 
  • 28 de goluri și 30 assist-uri a bifat atacantul francez în 38 de meciuri jucate în acest sezon. 
Modifică setările cookies