kylian mbappe Ligue 1 Paris Saint-Germain Franta

Mbappe pune condiții pentru a rămâne la PSG! Transferul făcut de șeici care nu a fost pe placul atacantului 

Plecarea lui Kylian Mbappe (23 ani) de la Paris Saint-Germain este unul dintre cele mai dezbătute subiecte din fotbalul mondial. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 20 Februarie 2022, 11:31
Data actualizarii: Duminica 20 Februarie 2022, 11:32

Oficialii de pe Parc des Princes sunt dispuși să facă orice compromis financiar pentru a-l putea păstra pe jucătorul momentului din fotbalul mondial. Atacantul francez este cel mai bun fotbalist din echipa lui PSG, ca și în sezoanele precedente, însă rămâne liber de contract la finalul lunii iunie. 

Mbappe își dorește de mai bine de un an să se transfere la Real Madrid, echipă pentru care poate semna gratis, însă francezii insistă pentru a-l convinge să semneze un nou contract. În acest sens, după mai multe oferte respinse, campionul mondial a pus unele condiții pentru a fi convins să rămână.

Condițiile puse de Kylian Mbappe pentru a semna cu PSG 

Conform celor de la L'Equipe, atacantul francez le-a cerut conducătorilor lui Paris Saint-Germain să revină starul echipei, iar statutul său să fie unul clar pe teren. Mai mult, Mbappe nu vrea să mai fie mutat pe diferite posturi în atac, în funcție de dispozițiile lui Leo Messi și Neymar. 

Cei de la Paris Saint-Germain i-ar fi propus chiar să fie el unicul executant al penalty-urilor, în fața lui Messi și Neymar, care au eșuat să le transforme în ultimele două meciuri ale lui PSG. Acest lucru este văzut de Mbappe cu ochi buni, în contextul în care la Real nu ar avea acest privilegiu. 

Publicația franceză, citată de cotidianul catalan SPORT, inforemază și faptul că transferurile din vară nu au fost pe placul lui Kylian Mbappe. Transferul lui Sergio Ramos a fost cel pus la îndoială de atacantul francez, care le-ar fi transmis oficialilor clubului că vor încerca vânzarea fundașului iberic în vară. 

Pe de altă parte, francezii scriu și despre îndoiala lui Mbappe în legătură cu capacitatea șefilor de pe Parc des Princes să fie mai exigenți cu jucătorii din lot, în legătură cu punctualitatea și comportamentele nepotrivite. Tânărul fotbalist nu înțelege privilegiile de care se bucură unii dintre jucătorii echipei și ar prefera să vadă că sunt impuse măsuri drastice în vestiar. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!