Marco Verratti riscă o suspendare uriașă după declarațiile făcute la finalul meciului Nantes - PSG 3-1

Marco Verratti Leonardo Mikael Lesage Nantes PSG Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Februarie 2022, 21:43
Data actualizarii: Luni 21 Februarie 2022, 21:44
PSG a fost învinsă surprinzător de Nantes, sâmbătă, în etapa cu numărul 25 din Ligue 1, scor 1-3.

La finalul meciului, parizienii s-au plâns de modul în care a arbitrat Mikael Lesage, iar printre cei mai vocali contestatari au fost mijlocașul Marco Verratti și directorul sportiv Leonardo, care au avut câteva declarații dure.

Marco Verratti riscă o suspendare de până la 5 etape

Consiliul Național de Etică din cadrul Federației Franceze de Fotbal a decis să sesizeze Comisia de Disciplină din cadrul Ligii pentru comentariile făcute de Marco Verratti, iar mijlocașul riscă acum o suspendare de până la cinci meciuri, anunță L'Equipe.

"Cum este posibil să luăm zece cartonașe galbene? (n.r - PSG a încasat șase cartonașe galbene) Nici măcar nu putem să vorbim cu el, nu putem face nimic. E singurul arbitru din lume cu care nu poți vorbi.

La Mbappe a fost penalty, deci al doilea galben și eliminare. Cum e posibil să nu dai galben? Arbitrii trebuie să-și asume aceste responsabilități. Uneori, arbitrii ne fac praf", a spus Verratti, la finalul partidei cu Nantes.

În schimb, Consiliul Național de Etică nu s-a sesizat și în cazul declarațiilor făcute de Leonardo, astfel că directorul sportiv al lui PSG va rămâne nepedepsit.

Deși a pierdut pe Stade de la Beaujoire, PSG nu are emoții în campionat. Echipa lui Mauricio Pocchettino este lider autoritar în Ligue 1, cu 59 de puncte, la 13 lungimi în fața ocupantei poziției secunde, Olympique Marseille.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!