Lionel Messi nu este dorit de toată lumea la  PSG. Cel mai dur contestatar atacă: "Nu face niciun efort pentru club"

Lionel Messi contract Lionel Messi Jerome Rothen PSG Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2023, 08:50
Data actualizarii: Marti 07 Februarie 2023, 09:05

Paris Saint-Germain are un obiectiv clar în următoarea perioadă, prelungirea contractului lui Leo Messi.

Înțelegerea argentinianului cu campioana Franței expiră în această vară, iar oficialii lui PSG fac eforturi majore pentru a obține un acord pentru încă un sezon petrecut de Lionel Messi pe Parc des Princes.

Lionel Messi, contestat de un fost jucător de la PSG
 

Jerome Rothen este de părere că prelungirea contractului pentru încă un sezon a starului portughez reprezintă o mișcare neinspirată din mai multe puncte de vedere. 

"Prezența lui Messi este suficientă pentru doi ani, dar este o idee proastă să îl mai ții. În construirea unei echipe, problema de la PSG nu este că au un star, ci că au mai mulți.

Interesul lui PSG ar trebui să fie realizarea unui colectiv în jurul lui Kylian Mbappe, ținând cont de vârsta pe care o are și de ceea ce reprezintă pentru Franța.

În ceea ce privește imaginea, nu înțeleg de ce Messi mai vrea să rămână. Nu a făcut niciun efort pentru echipă. Nu le mulțumește suporterilor, lasă capul în jos și merge la vestiar. Când marchează îi este scandat numele, dar nu face niciodată vreun gest agreabil către fani", a explicat Rothen.

Pe cine a ales Sergio Ramos dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo
 

Sergio Ramos este unul dintre jucătorii care au evoluat împreună cu cei doi fotbaliști, întâi cu Cristiano Ronaldo la Real Madrid, apoi cu Lionel Messi la PSG. 

Rivali pentru ani de zile în La Liga, Sergio Ramos și Lionel Messi sunt acum colegi pe Parc des Princes, iar fundașul iberic nu s-a ferit să recunoască supremația starului argentinian.

"Am suferit mult în anii în care am jucat împotriva lui Messi. Acum mă bucur de el. Este cel mai bun jucător pe care l-a dat vreodată fotbalul", a spus Ramos, conform Goal. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!